Vertrouwd door meer dan 200 non-profitorganisaties

Op zoek naar een alternatief voor de Warmste Week?

Maak gebruik van het Kentaa-platform voor online fondsenwerving.

In 2020 richt de Warmste Week zich op het bieden van een helpende hand of een warm gebaar. Geld speelt dit jaar een mindere rol van betekenis, terwijl veel organisaties rekenen op belangrijke inkomsten. De nieuwe insteek is dan ook een harde klap voor VZW's. Het Kentaa-platform biedt een alternatief. Het heeft niet alleen de meest krachtige fondsenwervende tools, het is ook nog eens het goedkoopste en meest complete online platform.

Wij zijn van mening dat elke organisatie, groot of klein, gemakkelijk geld moet kunnen inzamelen, ongeacht het budget. U kunt ons platform inzetten als u voor uw organisatie giften wil werven, crowdfunding-campagnes wil starten, uw achterban wilt vragen in actie te komen of een fondsenwervend evenement wil opzetten.

U kunt het zonder risico proberen om te bepalen of Kentaa ook voor uw organisatie werkt!

 

Gebruik het nu gratis
Crowdfunding

Crowdfunding

Een grote groep mensen (the crowd) zorgt samen voor de financiële middelen die nodig zijn om uw droom te realiseren.

Meer info
Event fundraising

Event fundraising

Deelnemers aan uw evenement zoeken sponsors in hun vriendenkring, bij bekenden en collega's om hun (sportieve) uitdaging tot een succes te maken.

Meer info
Kom in actie

Kom in actie

Geef iedereen die uw doel een warm hart toedraagt de mogelijkheid om zelf een sponsoractie te bedenken en starten.

Meer info

Geef fiscale attesten af

Een voordeel voor uw donateurs.

Voor online giften die via een Kentaa website worden gedaan (en meer bedragen dan 40 euro) kunnen fiscaal erkende vzw's een fiscaal attest afgeven. Hiermee hebben donateurs recht op belastingvermindering. De werkwijze en oplossingen van Kentaa i.c.m. met payment provider Mollie voldoen aan de voorwaarden zoals die door het Belgisch Ministerie gesteld worden.

Gebruik het nu gratis Privacy waarborg Gdpr european

Start vandaag met fondsenwerven

Ontdek ons platform  

Bent u op zoek naar een platform dat tijd bepaart en helpt om op een leuke manier fondsen te werven? Zoekt u een manier om mensen die uw organisatie een warm hart toedragen, te helpen om u te helpen? Wilt u direct inzicht in de resultaten, zodat u deze kan verbeteren? Kentaa biedt het perfecte platform voor crowdfunding, event fundraising en kom in actie. Zonder dat u daarvoor een grote investering moet doen. Start vandaag nog!

Gebruik het nu gratis
Devices

Wilt u liever een platform en advies op maat?

Vraag naar de mogelijkheden van Kentaa Premium

Heeft uw organisatie behoefte aan meer mogelijkheden dan standaard aanwezig in de gratis pakketten? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. Kentaa Premium biedt extra opties en mogelijkheden zoals persoonlijke begeleiding, API-koppelingen, configuratie van de website op maat, meertaligheid, matchfunding, uitgebreide formulieren, een eigen domeinnaam, rechtstreekse uitbetaling van donaties en nog veel meer. Ook is het mogelijk om een Kentaa Premium website geheel in de eigen huisstijl vorm te geven. Ideaal voor professionele goede doelen met ambitie!

Neem contact op Meer informatie
Zo denken klanten over Kentaa
(NPS, 2019)
Normal 16044ce3104cee06219b66650b50202f0c2a4910

Start vandaag nog!

Het aanmaken van een Kentaa website is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast en betaalt geen platformkosten.
Waar wacht u nog op?

Gebruik het nu gratis

Connectivity

Salesforce Rest:Api Findock Mollie Buckaroo Adyen