Stichting Fundacion PAZ-Holandesa: geef een glimlach aan een Peruaans kind


Ieder kind verdient toch een glimlach op zijn gezicht? Stichting Fundacion PAZ-Holandesa zet zich al sinds 1999 in voor kinderen van 0-16 jaar met geboortedefecten. Hun doel is het verbeteren van de omstandigheden van sociaal en economisch achtergestelde Peruaanse kinderen door het aanbieden van gratis medische zorg. Op termijn willen zij een zelfstandig ziekenhuis opzetten. Om in combinatie van traditionele en duurzame hulp te werken met lokale medewerkers, om zo de Peruaanse arbeidsmarkt te steunen.

Kom-In-Actie


Met behulp van het Kentaa Kom-In-Actie platform wil de stichting mensen aanmoedigen om voor hen in actie te komen. Wat PAZ-Holandesa goed doet, is laten zien wie ze zijn, wat ze bereikt hebben tot nu doe en wat de kosten zijn van hun verschillende doelbestedingen. Hierdoor weten de donateurs/actiestarters waar hun geld naartoe gaat. PAZ-Holandesa houdt hun achterban op de hoogte met nieuwsberichten en veel beeldmateriaal. Daarnaast moedigt de stichting hen aan om hun Kom-In-Actie platform te delen via sociale media en noemen ze het platform regelmatig in hun nieuwsbrief.

Klein maar fijn


De inzet van Stichting PAZ-Holandesa heeft zijn vruchten afgeworpen. Ondanks dat er een gering aantal acties zijn opgezet heeft de stichting bijna 10.000 euro opgehaald.

Enthousiast geworden?


Je kunt ook zelf aan de slag met het Kom in Actie platform voor jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie of maak direct in een paar stappen een eigen Kom in Actie platform aan. Je zit nergens aan vast, er zijn geen maandelijkse kosten. Je betaald alleen een klein bedrag per donatie aan de betaalprovider.


Start met Kom in Actie