40 van Breda


De Stichting 40 van Breda is een stichting die in het leven is geroepen door groep een vrienden die samen meedoen aan het sportevenement ‘De 40 van Breda’. De stichting is opgezet met het doel om samen met andere deelnemers voor dit evenement sponsorgeld te werven voor geselecteerde goede doelen en organisaties.

Kentaa Event Fundraising


De stichting maakt gebruik van het Kentaa Event Fundraising platform. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de 40 van Breda sponsorloop waarbij ze zoveel mogelijk sponsorgeld proberen te werven voor de gekozen doelen van de stichting.

Aan de slag


Via de communicatiekanalen van het evenement en de lokale media werden mensen opgeroepen om zich via de website van de stichting in te schrijven.


De goede doelen die het opgehaalde bedrag uiteindelijk ontvingen hebben de website gepromoot. Deelnemers werden gestimuleerd of gefaciliteerd om ook andere deelnemers te werven (member-gets-member).

Een stijgende lijn in de opbrengst


In 2018 hebben 74 deelnemers uiteindelijk 36.000 euro opgehaald met hun geweldige inzet voor de Stichting Driving Nurses en Stichting Ushersyndroom.


In 2019 haalden 89 deelnemers 41.011 euro op voor deze stichtingen. Een mooie groei in de opbrengst en het aantal deelnemers!

Enthousiast geworden?


Je kunt ook zelf aan de slag met Event fundraising voor jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie of maak direct in een paar stappen een eigen fondsenwervend evenement platform aan. Je zit nergens aan vast, er zijn geen maandelijkse kosten. Je betaald alleen een klein bedrag per donatie aan de betaalprovider.

Start met Event fundraising