Terre des Hommes

Terre des Hommes


Terre des Hommes streeft naar een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Terre des Hommes haalt kinderen uit uitbuitingssituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Kom-In-Actie


De stichting maakt gebruik van het Kentaa Kom-In-Actie platform. Ze wil haar achterban graag faciliteren om geld te werven voor de financiering van haar activiteiten.

Terre des Hommes geeft mensen die een geldinzamelactie voor Terre des Hommes willen opzetten de mogelijkheid om een persoonlijke webpagina te maken waarmee online donaties geworven kunnen worden.

De stichting heeft haar actieplatform geïntroduceerd via een online nieuwsbrief en hun social media kanalen. Op de algemene website van Terre des Hommes worden mensen ook doorverwezen naar hun actieplatform.


Hoe meer hoe beter


Inmiddels is er via zes acties bijna 20.000 euro met het actieplatform geworven voor kinderen in erbarmelijke omstandigheden.

Enthousiast geworden?


Je kunt ook zelf aan de slag met het Kom in Actie platform voor jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie of maak direct in een paar stappen een eigen Kom in Actie platform aan. Je zit nergens aan vast, er zijn geen maandelijkse kosten. Je betaald alleen een klein bedrag per donatie aan de betaalprovider.


Start met Kom in Actie