Online fondsenwerving voor elke non-profit organisatie

Kentaa biedt het beste en goedkoopste platform voor online fondsenwerving. 
Alle organisaties die als VZW zijn ingeschreven met een geldig ondernemingsnummer kunnen gebruik maken van het platform.
Er zijn geen maandelijkse of opstartkosten, uw organisatie betaalt betaalt alleen een bedrag per transactie, dus start vandaag nog met het werven van fondsen!

 

Uw organisatie krijgt een eigen fondsenwervende website die u helemaal naar wens kunt inrichten in jullie eigen huisstijl.

Wanneer de aanmelding is verwerkt kunt u direct donaties ontvangen via Bancontact, Creditcard en andere betaalmethodes.

Crowdfunding

Crowdfunding

Een grote groep mensen (the crowd) zorgt samen voor de financiële middelen die nodig zijn om uw droom te realiseren.

Meer informatie Start direct
Event fundraising

Event Fundraising

Deelnemers aan uw evenement zoeken sponsors in hun vriendenkring, bij bekenden en collega's om hun (sportieve) uitdaging tot een succes te maken.

Meer informatie Start direct
Kom in actie

Kom In Actie

Geef iedereen die uw doel een warm hart toedraagt de mogelijkheid om zelf een sponsoractie te bedenken en te starten.

Meer informatie Start direct
Uw voordeel


  • geen platformkosten

  • zeer scherpe transactietarieven

  • maandelijkse uitbetaling

  • in uw eigen huisstijl

Kentaa Premium

Bent u op zoek naar een op maat gesneden oplossing voor jullie organisatie? Kentaa Premium biedt een multifunctioneel platform dat voor meerdere en verschillende campagnes gebruikt kan worden. Met persoonlijk advies en begeleiding vanuit Kentaa. De voordelen van Kentaa Premium op een rij:  

Veelgestelde vragen
Voor wie is Kentaa?

Kentaa is voor alle Nederlandse of Belgische Kamer van Koophandel geregistreerde, VZWs/stichtingen/verenigingen/instellingen/ zonder winstoogmerk en met een algemeen maatschappelijk doelstelling.

Wat kost Kentaa?

Met Kentaa heeft uw organisatie niet alleen de allerbeste techniek in huis, het is ook nog eens het goedkoopste platform voor online fondsenwerving. De enige kosten zijn de kosten voor de payment provider voor het afwikkelen van de donaties. Onze PLUS pakketten kosten € 99 per maand.

Wat moeten we zelf doen?

Kentaa faciliteert, onderhoudt en garandeert het technisch beheer van het Kentaa platform. De Kentaa pakketten (met uitzondering van Kentaa Premium) zijn self-service pakketten die non-profits zelfstandig kunnen gebruiken om hun fondsenwerving doelen te bereiken. Met het krachtige Kentaa Dashboard is het eenvoudig om een eigen fundraising website te beheren.

Kentaa levert support op functionele vragen, en voorziet u door middel van SUMO (het online Kentaa supportcenter) van nuttige informatie om het Kentaa platform met succes en plezier te gebruiken.

Welke hulp biedt Kentaa?

U heeft 24/7 toegang tot de online support omgeving: SUMO. Binnen SUMO vindt u uitleg over de functionaliteiten die Kentaa rijk is. En komt u er niet uit? Stuur dan een email naar support@kentaa.nl.

 

Wat als het doelbedrag niet wordt behaald?

Uiteraard is het jammer dat het niet is gelukt om het doelbedrag te behalen. Maar dat wil niet zeggen dat u geen recht heeft op de geworven donaties. U behoudt dus alle giften die u heeft geworven!

Wat is het verdienmodel van Kentaa?

Kentaa berekent geen kosten aan de organisaties die gebruik maken van Kentaa. In plaats daarvan wordt aan alle donateurs een vrijwillige bijdrage gevraagd om onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

Wat zijn de voorwaarden?

 Bekijk de algemene voorwaarden.

Eerst meer weten?

VRAAG NU EEN DEMO AAN

Wellicht kunnen wij u adviseren bij het maken van jullie keuze. Laat het ons weten, we helpen graag!

 

No cure no pay!

Ontvang vandaag nog uw eerste online donatie. Er is weinig tot geen technische kennis nodig om met Kentaa succesvol te worden. 

Start nu