Online fondsenwerving voor elke non-profit organisatie

Kentaa biedt het beste en goedkoopste platform voor online fondsenwerving.
Alle goede doelen, verenigingen, stichtingen en organisaties met een maatschappelijke doelstelling kunnen gebruik maken van het platform.
Er zijn geen maandelijkse of opstartkosten, je betaalt alleen een bedrag per transactie, dus start vandaag nog met het werven van fondsen!

Maak in een paar stappen geheel vrijblijvend een online fundraising website.

 

Je krijgt een eigen fondsenwervende website die je helemaal naar wens kunt inrichten in jullie eigen huisstijl.
Wanneer je aanmelding is verwerkt kun je direct donaties ontvangen via iDeal, Creditcard en andere betaalmethodes.

Crowdfunding

Een grote groep mensen (the crowd) zorgt samen voor de financiële middelen die nodig zijn om jouw droom te realiseren.

Meer informatie

Start direct

Event Fundraising

Deelnemers aan jouw evenement zoeken sponsors in hun vriendenkring, bij bekenden en collega's om hun (sportieve) uitdaging tot een succes te maken.

Meer informatie

Start direct

Kom In Actie

Geef iedereen die jouw doel een warm hart toedraagt de mogelijkheid om zelf een sponsoractie te bedenken en te starten.

Meer informatie

Start direct

Jouw voordeel
  • zeer scherpe transactietarieven
  • in je eigen huisstijl
  • geen platformkosten
  • maandelijkse uitbetaling

Kentaa Premium

Op zoek naar een op maat gesneden oplossing voor jullie organisatie? Kentaa Premium biedt een multifunctioneel platform dat voor meerdere en verschillende campagnes gebruikt kan worden. Met persoonlijk advies en begeleiding vanuit Kentaa. De voordelen van Kentaa Premium op een rij:  

Veelgestelde vragen
Voor wie is Kentaa?

Kentaa is voor alle Belgische Kamer van Koophandel geregistreerde, VZWs/stichtingen/verenigingen/instellingen zonder winstoogmerk en met een algemeen maatschappelijk doelstelling.

Wat kost Kentaa?

Bij onze Kentaa Go pakketten voor online fondsenwerving betaalt uw organisatie geen percentage over de opbrengst. De enige kosten zijn de kosten voor de payment provider voor het afwikkelen van de donaties.

Onze Plus pakketten kosten € 99 per maand.

Let op: voor het gebruik van het Kentaa platform is een aansluiting bij onze payment service provider CM payments een vereiste. Kentaae begeleidt uw organisatie bij de onboarding en rekent hiervoor een eenmalige setup-fee van € 750,-.

Wat moeten we zelf doen?

Kentaa faciliteert, onderhoudt en garandeert het technisch beheer van het Kentaa platform. De Kentaa Go pakketten (met uitzondering van Kentaa Premium) zijn self-service pakketten die non-profits zelfstandig kunnen gebruiken om hun fondsenwerving doelen te bereiken. Met het krachtige Kentaa Dashboard is het eenvoudig om een eigen fundraising website te beheren.

Kentaa levert support op functionele vragen, en voorziet u door middel van SUMO (het online Kentaa supportcenter) van nuttige informatie om het Kentaa platform met succes en plezier te gebruiken.

Welke hulp biedt Kentaa?

U heeft 24/7 toegang tot de online support omgeving: SUMO. Binnen SUMO vindt u uitleg over de functionaliteiten die Kentaa rijk is. En komt u er niet uit? Stuur dan een email naar support@kentaa.nl.

 

Wat als het doelbedrag niet wordt behaald?

Uiteraard is het jammer dat het niet is gelukt om het doelbedrag te behalen. Maar dat wil niet zeggen dat u geen recht heeft op de geworven donaties. U behoudt dus alle giften die u heeft geworven!

Wat is het verdienmodel van Kentaa?

Kentaa berekent geen kosten aan de organisaties die gebruik maken van Kentaa Go. In plaats daarvan wordt aan alle donateurs een vrijwillige bijdrage gevraagd om onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

Wat zijn de voorwaarden?

 Bekijk de gebruiksvoorwaarden.

Geen technische kennis nodig!

Het Kentaa platform is heel gebruiksvriendelijk. Je hebt weinig tot geen technische kennis nodig om met Kentaa succesvol te worden.

Start nu