De Vakantiebank


In Nederland leven veel kinderen in gezinnen met een inkomen op of onder de bijstandsnorm. Zij kunnen nooit met vakantie. Daarom is de stichting De Vakantiebank in 2011 opgericht met het doel om mensen met een inkomen rond de bijstandsnorm, een onbezorgde vakantieweek aan te bieden op een mooie en recreatieve locatie in Nederland.

Om even los te zijn van de thuissituatie en nieuwe energie op te doen. De Vakantiebank is een kleine stichting met twee medewerkers en een team van zes vrijwilligers.

 

Kentaa Crowdfunding


Stichting De Vakantiebank willen mensen, bedrijven en andere lokale organisaties de mogelijkheid bieden om gemakkelijk online te doneren. Ze gebruiken daarom Kentaa Crowdfunding.

Hun Kentaa Crowdfunding platform is vervolgens regelmatig via de social media kanalen van de stichting van De Vakantiebank gedeeld en verder verspreid.

 

Goed onderweg


Inmiddels zijn er door 36 donaties bijna 5000 euro opgehaald om kinderen en hun gezin een zorgeloze vakantie te bezorgen.

 

Enthousiast geworden?


Je kunt ook zelf aan de slag met crowdfunding voor jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie of maak direct in een paar stappen een eigen crowdfunding website aan. Je zit nergens aan vast, er zijn geen maandelijkse kosten. Je betaald alleen een klein bedrag per donatie aan de betaalprovider.

 

Start met crowdfunding