Front-end design editing nu beschikbaar in alle standaard templates!

29-07-2021 | 13:08

Kentaa maakt er een kleurrijke zomer van.

Altijd al naar hartenlust de kleuren, knoppen en lettertypes willen aanpassen op jullie Kentaa website? Vanaf vandaag is dat mogelijk!

Kentaa bood al vier verschillende standaard templates waarin logo, steunkleur en content konden worden aangepast om bij jullie huisstijl aan te sluiten. Nu kunnen deze templates verder gepersonaliseerd worden via front-end design editing.

Als beheerder kun je hiermee heel eenvoudig de kleuren, het lettertype en de knoppen van jullie crowdfunding-, actie-, of event-website aanpassen. De design-modal werkt intuïtief en toont direct het resultaat van je keuze, zelfs voordat je opslaat. Zo stel je jullie perfecte look samen.

Themakleuren
Bij de themakleuren kunnen drie zaken worden aangepast:

  • Primaire kleur: Dit is de steunkleur van jullie website.
  • Contrast kleur: Deze wordt gebruikt voor teksten op knoppen, bepaalde tekstgedeelten en iconen.
  • Paginatitel kleur: Dat is de kleur van de H1 titel op iedere pagina.

Lettertypes
Er kunnen twee lettertypes worden ingesteld per site: één voor de koppen en één voor de bodyteksten.

Het gewenste font kan worden gekozen uit het dropdown menu. Het lettertype is direct te zien. Met de knop “Herstellen” worden de instellingen teruggezet. Pas als je op “Opslaan” klikt, worden de gekozen instellingen doorgevoerd.

Buttons
Er kunnen drie soorten knoppen worden aangepast:

  • De donatieknoppen
  • De start actieknoppen (indien jullie de actiemodule hebben)
  • De project aanmeldknop (indien jullie de projectenmodule hebben én projecten via de voorkant kunnen worden aangemaakt)

Per type knop kan het lettertype, de tekstkleur en de achtergrondkleur worden aangepast. Allemaal onafhankelijk van elkaar en onafhankelijk van de keuzes bij de tabjes voor de themakleuren en lettertypen.

Deze design editor is de eerste, grote stap op weg naar nog meer flexibiliteit en gebruiksgemak. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

 

Veel design plezier!

 

Maak je nog geen gebruik van het Kentaa-platform? Meld je dan vandaag nog aan en start met jouw Kom-in-Actie, Crowdfunding of Event Fundraising platform.

 

Start nu