Maak kennis met Maks en Lizzy, Kentaa’s Sales Consultants

08-03-2021 | 15:03

Het Kentaa team is uitgebreid met twee nieuwe Sales Consultants: Maks Jorritsma en Lizzy Kreeftmeijer. Zij staan klaar om fondsenwervende organisaties te helpen met het maken van de juiste keuzes op gebied van online fondsenwerving. We stellen ze graag aan je voor.


Maks Jorritsma
De reis van Maks begon in Dokkum, het meest noordelijk gelegen stadje van Nederland. Nu 27 jaar later is hij woonachtig in Amsterdam met zijn vriendin Mariëlla.

Maks is als persoon te typeren als iemand die ontzettend veel dingen leuk vindt om te doen en in sommige gevallen ook iets té veel dingen. “Ik zie mezelf als iemand die graag in contact is met andere mensen. Ik hou van het sparren met anderen en gezamenlijk doelen bereiken. Binnen Kentaa is de functie van Sales Consultant hier uitermate geschikt voor. Ik kijk er naar uit om met de organisaties die gebruik maken van de platforms van Kentaa (en ook met degenen die dat nog niet doen), ervoor te zorgen dat hun doelen (doelen die er écht toe doen) bereikt worden.”

Maks heeft bedrijfskunde gestudeerd en tijdens deze studie merkte hij dat de hoek van marketing en sales hem enorm aansprak, met name de achterliggende beweegredenen van mensen in dit geheel. Na deze studie heeft hij mogen proeven van de direct sales (door-to-door) voor non-profitorganisaties en later ook in de corporate wereld. “Ik merkte na verloop van tijd dat ik de combinatie van sales en de charitatieve sector enorm leuk vind. Ik ben zelf een groot voorstander van online business en crowdfunding, waardoor Kentaa de perfecte partij voor mij is om mezelf verder te ontwikkelen en ook Kentaa als organisatie verder te helpen met de mooie toekomstplannen. Ik zie ontzettend veel mooie initiatieven in dit land die allemaal extra aandacht verdienen. Ik help de initiatiefnemers graag om het verschil te maken voor mens, dier en planeet.”

Connect met Maks op LinkedIn

 

Lizzy Kreeftmeijer
Lizzy is 30 jaar en komt uit Utrecht. De wereld ontdekken en zingen zijn haar grootste passies. “Door jaren op het podium te hebben gestaan, heb ik geleerd mensen te vermaken, makkelijk een verbinding te maken en krachtig een boodschap over te brengen, maar er bovendien ook een feestje van te maken. Ik ben dankbaar voor iedere dag en probeer uit iedere dag iets moois te halen.”

“Sales zit er wel echt in: ik vind het heerlijk om met mensen samen te sparren om tot een nog betere passende oplossing voor hen te komen. Vooral als deze oplossing ertoe leidt dat de wereld er beter van wordt. Zelf heb ik jaren aan de andere kant van de tafel gezeten. Ik heb twee jaar als fondsenwerver gewerkt bij SOS Kinderdorpen. Hier lag mijn focus op het F2F kanaal, maar heb ik o.a. ook meegewerkt aan het opzetten van een fondsenwervend event waarvan de fondsenwerving succesvol verliep via het Kentaa-platform. Er is een transformatie gaande in de manier waarop mensen willen bijdragen en de verbinding maken met wat er offline en online gebeurt, dat vind ik mooi. Kentaa biedt mij nu de kans om anderen te helpen deze verbinding te maken op een meer betrokken, innovatieve, flexibele en leuke manier!”

Lizzy studeerde aan het conservatorium en heeft haar studie Criminologie afgerond aan de Universiteit Leiden. Als student werkte zij o.a. bij een Direct Dialoque bureau voor verschillende goede doelen. Verder werkte zij de afgelopen zes jaar, naast SOS Kinderdorpen, ook bij CliniClowns op Curaçao. Als afgestudeerd, zingende, criminologe lijkt ze wellicht een beetje uit de richting geraakt, echter heeft het gevoel van ‘de wereld een stukje beter willen maken en je hart volgen’, haar pad bepaald. Kortom, een dame met een groot goede doelen- en fondsenwervend hart die weet waar ze over praat!

Connect met Lizzy op LinkedIn

Veel plezier en succes in het Kentaa team, Maks en Lizzy!