Fundraising Inspiration Day 2022: ‘Samen het nuttige met het aangename verenigen’

12-05-2022 | 10:22

Op donderdag 12 mei vond in het mooie Muntgebouw in Utrecht de Fundraising Inspiration Day speciaal voor onze klanten plaats. Ons eerste fysieke evenement in drie jaar. Ruim 80 bekende en nieuwe klanten bezochten deze dag, die in het teken stond van inspireren, netwerken en een kijkje in de keuken van Kentaa. De highlights delen we graag met jullie.

 

Keynote spreker Ferry Hoes: menselijk en data-gedreven innoveren met behulp van Brand Humanizing
Na een warm welkom door directeur Marc Schoutens ging het programma van start. Keynote spreker Ferry Hoes prikkelde ons ‘moral compass’ met zijn betoog voor Brand Humanizing, het terugbrengen van menselijke vaardigheden bij (technische) innovatie.

Lees de takeaways van zijn keynote

 

Zes klantcases in Japanse ‘Pecha Kucha’ stijl
Zes van onze klanten presenteerden ieder in 6 minuten en 20 seconden (‘Pecha Kucha’ stijl) inspirerende cases van de afgelopen periode.

Bekijk hun presentaties en 6 key learnings

 

Wetenschappelijk onderzoek naar de motieven van de moderne gever: in gesprek met Claire van Teunenbroek
De wetenschap wordt niet vaak gebruikt als argument voor online fondsenwerving. In Nederland is het aantal onderzoeken beperkt. Om toch wetenschappelijk inzicht te kunnen bieden, gingen we in gesprek met Dr. Claire van Teunenbroek over haar onderzoek naar de moderne gever. Welke vorm van fondsenwerving slaat aan? Wat typeert deze gever?

Ontdek de motieven van de moderne gever

 

Een kijkje in de Kentaa keuken
Innovaties van onze platforms houden ons dagelijks bezig. We blikten vooruit op kleine en grote productuitbreidingen zoals onder andere meertalig collecteren en gamification. Ook lichtten we een tipje van de sluier op over meer flexibele vormgeving van het Kentaa platform.

 

We terug op een zeer geslaagde dag, waarop we veel mensen hebben mogen verwelkomen, die vervolgens in grote getalen de gehele dag zijn gebleven. Er is geinspireert, lekker gegeten, genetwerkt en lol gemaakt. We kijken uit naar de volgende Fundraising Inspiration Day!

Bekijk hieronder de aftermovie: