Maak kennis met onze nieuwe Backend Developer Robin

01-02-2022 | 13:35

Het Kentaa development team heeft een nieuw lid! Begin dit jaar startte Robin van Dijk met zijn nieuwe functie als Backend Developer bij Kentaa. We stellen hem graag aan je voor.

Robin woont samen met zijn vriendin in Meppel. Best een eindje rijden van ons kantoor in Arnhem, maar dat is gelukkig niet zo’n probleem nu we met z’n allen veel thuiswerken. In zijn vrije tijd loopt hij graag hard en hij kijkt uit naar het moment dat hij weer mee kan doen aan een wedstrijd. Ook is Robin wel te porren voor een goed bordspel, zo gauw dat weer kan! Hij doet dan ook graag mee met de game nights die we bij Kentaa organiseren (als dat weer mag!).

Voor zijn overstap naar Kentaa heeft Robin zes jaar lang met veel tevredenheid bij zijn vorige werkgever gewerkt, eveneens als Backend Developer. “Na lang op mijn plek te hebben gezeten werd het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging."” Die heeft hij bij Kentaa gevonden.

Waarom Kentaa? “Kentaa heeft een klein maar hecht team. Dat werkt fijn en we hebben een goede klik. De werkwijze van Kentaa komt overeen met die van mijn vorige werkgever, dus dat is een bijkomend voordeel.” Bovendien is er een match met Kentaa’s missie: organisaties helpen die zich inzetten om iedereen kansen te bieden op een goed leven en de wereld beter te maken. “Ik vind het fijn om te kunnen bouwen aan platforms die iets positiefs bijdragen. Zo doet mijn werk er echt toe.”

Robin heeft zijn eerste weken erop zitten, en hoewel het even wennen was en de platforms van Kentaa een ontdekkingsreis op zich waren, draait hij inmiddels volop mee in onze ontwikkelsprints.

Heel veel succes, Robin!  

We zijn erg blij met de uitbreiding van ons ontwikkelteam. Dit helpt ons om sneller te kunnen innoveren met onze platforms voor online fondsenwerving. Daarom zoeken we nóg een Developer! Bekijk de vacature